Tuesday, May 30, 2006

Cori's Pilates ruleaza! :)

De vreo 2-3 luni, am hotarat sa spun nu sedentarismului si m-am inscris la o sala. Am pornit cu spranceana ridicata, nestiind prea bine la ce sa ma astept de la o sala undeva pe Lipscani, langa o terasa din aia tipica cu mici si bere... Ce am gasit acolo m-a relaxat instant si m-a facut rapid dependenta de serile mele de luni, miercuri si vineri.

Am gasit-o pe Cori, poster-girl pentru o viata sanatoasa si echilibrata, insa poster-girl de Tabu, nu de Unica sau alte alea... Cori e bestiala, sunt fan! :) E vie, e funny, te motiveaza si te mai si ajuta sa o iei pe calea cea dreapta cu tips & tricks despre ce inseamna cu adevarat o dieta, respectiv o gramada de lucruri in afara de retetele passe-partout pe care le gasesti prin Formula As si alte mizerii... Un alt motiv pentru care sunt fan Cori este ca face ce face cu placere, pentru oameni. Imi povestea aseara ca impreuna cu gasca de la sala, au in proiect o 'scoala a spatelui' care va avea loc in week-end, pentru d'astia ca mine care arata ca o virgula cand stau la birou si se mira ca sunt cocosati cand ies la pensie...

Cu ocazia asta am aflat si ce-s alea Pilates si ca e probabil sportul meu de sala preferat. Lent, cerebral, intens, si foarte eficient. Aviz amatorilor care-si scuipa plamanii dupa 10 minute de aerobic... ;)

Intentionez sa fac un studiu la un moment dat, despre diferitele tipuri de sporturi de sala si tipuri de personalitate. Mie una mi-ar fi fost mult mai usor daca imi zicea cineva de la inceput sa nu ma mai chinui cu aerobic si alte alea, ca nu sunt de mine.

Dar pana atunci, cateva link-uri:

Getfit.ro - o tona de informatii despre miscare, de la culturism la pilates, despre slabit, forum super tare etc.
GetfitGym.ro - sala cu pricina, locatie, program, tarife etc.
Cori's Pilates - despre ce face Cori cu Pilates-ul traditional.

1 comment:

andra said...

tin sa cred ca si sala creeaza dependentza. poate chiar si mai sanatoasa ca tatuajele :p