Wednesday, May 24, 2006

Imagini...


1. In parc la Eroilor, pe o banca, un betiv, pe la vreo 60 si ceva, poate 70 de ani, o sacosa langa el, mainile in poala, barbia in jos, ochii inchisi, gura intredeschisa prin care se strecoara o dara de saliva care respecta legea gravitatiei.

2. La intrarea in parcul Moghioros, o mama is plesneste fetita peste fund, uitandu-se foarte urat la ea: "N-ai vazut ca nu mai suntem in spatele tau??!!!". Jap o palma. "De ce nu te-ai oprit??!!!". Jap inca o palma. "Sa nu te mai prind!!!". Jap inca o palma. "Ai inteles???!!!". Jap inca o palma. Fetita se uita in pamant si isi inghite lacrimile.

3. Tot la intrarea in parcul Moghioros, alta mama taraste dupa ea un baietel cu privire trista, spunandu-i pe un ton cumplit de sec si rece: "Nu mai vorbi prostii! Vorbeste doar cand ai ceva de spus, ceva important!"

Oare ce mama a avut batranelul de la Eroilor? Oare baietelul ala va gasi vreodata ceva destul de 'important' incat sa reuseasca sa se exprime? Oare cate sanse au copiii astia, statistic vorbind, sa ajunga betzivi? Oare mamele alea ce copilarie au avut?

3 comments:

Zaza said...

Uau!!!! Un overheard "citoyennement correct"!!!!

Bai, Makarenko!!! ;-)

Love.

Sandra G said...

si am uitat sa mentionez tanara care nu putea avea mai mult de 18-19 ani, la intrarea in metroul de la unirii, cu burta la gura (prin luna a 7 a la cum arata) cu tigara in coltul gurii si sticla de cola la jumate in mana... this city is seriously f*ed-up :(

Maria said...

dar pastilele se dau cu reteta ...

(hihihi....word verification ca sa-mi ia postul este 'banjo'...ladi dadi da)