Thursday, June 22, 2006

Sa ne mai si distram!

Gata cu depresia, cainii se aud din ce in ce mai in departare, caravana a trecut (mersi Dragos! :) ) si VH1 mi-a dat un bun prilej de distractie... Deci:

A fost o data, ca niciodata, o fetita care s-a nascut putred de bogata. Toata viata ei a avut absolut tot ce si-a dorit. Intr-o buna zi, iubitul ei a facut publica 'dragostea' lor, asa ca dintr-o data a devenit si celebra. Dar nu era destul.. fetita simtea ca trebuie sa si faca ceva pentru a merita tot spatiul tv si din presa pe care il ocupa. Asa ca s-a apucat de tot felul de proiecte: un reality show, o linie de genti si multe altele. Dar parca tot nu era destul... Asa ca s-a apucat si de cantat...

Da frate! Paris Hilton canta! Clipul e un fel de Cristiana Radutza si ale ei cascade, doar ca de data asta e cu plaja si palmieri, iar stilul abordat este un fel de pisi-mami-reggae. Foarte foarte nostim! Un adevarat must-see al acestei veri!

6 comments:

deah said...

l-am vazut!:))promite intr-adevar!

silvia g said...

trebuie sa recunosc ca acest videoclip este adevaratul upgrade al lui wicked game. deci se poate si un pic de calitate! chris isaak, tu si videoclipul tau iconic can take this and stick it where the sun don't shine!

Sandra G said...

hahahaha! ce-i pe corect, e pe corect!

Zaza said...

Paree Hilton mega biatch fala strazii...sans commentaire, quoi ;-)

Anonymous said...

Paris Hilton are 44 la picior. Cenusareasa.

Anonymous said...

n-are nici o treaba cu realitatea ,dar tot de-alde noi sunt de vina./nostra culpa