Monday, July 03, 2006

Sunt diluata

Rasfoind prin ultimele post-uri, amintindu-mi de cele mai de inceput, am observat o oarecare diluare a continutului... Un articolas, o muzicuta, 3 concerte, un fonfleu, o atentie, o maslina... Pe de alta parte, cine are chef sa fie vin sec pe caldurile astea? Nu mai bine un shpritz de vara? :) Gasca de neuroni care se ocupa cu scrisul e in concediu. Cea care se ocupa cu ordonarea gandurilor si a vietii a iesit pe teren, in ovatiile galeriei isterizate. Specialistii in alegeri isi fac incalzirea la vestiar (ca tot suntem in perioada de campionat).

Atat despre mine pentru moment :)

Despre Ioana... Ioana este o eterna sursa de surprize. Surprize despre oameni, despre viata si mai nou, despre scris. Vizual, Ioana pare a fi o micuta blonda pe care, atunci cand o intalnesti pentru prima data, iti vine s-o pui in vitrina si s-o protejezi pe viata, intr-o lume de papusi de portelan in care nu exista decat curcubee, ponei roz cu coama crem si multa vata de zahar. Cand o citesti, Ioana pare a fi o femeie de vreo 40 si ceva de ani, trecuta prin multe, cu paharul de whiskey cu gheata langa tastatura, o Gitane fara filtru in coltul gurii si o irnoie care te duce de la piele de gaina la ras isteric. Ai putea jura ca are o voce ragusita si nu ti-ai inchipui nici intr-un milion de ani ca raspunde la porecle precum Brandy sau Missy. Ioana are blog. Must-read! Mi-ar placea sa scrie mai des :D

6 comments:

Anonymous said...

e o senzatie absoluta ioana

silvia g said...

missy... O IUBESC! atat.

andra said...

o descriere foarte ampla. care vine in completarea celei de acu 2 saptamani. :) foarte frumos.

junioradi said...

I dont know Ioana :( , dar imi place cum scrie :)
Sa scrie in continuare :)

Yazee Jay said...

nice review tzuka, I agree!

gorgeoux said...

Daca ar scrie si corect romaneste, si cu punctuatia la locul ei, si (citez) in continuu, as citi-o, probabil, pentru a intelege cine supara atat de tare o fetita atat de mica :)