Friday, September 22, 2006

Festival '39

Gata, it's official! S-a deschis Festival '39, Cafeneaua Bucurestiului D'Altadata! O atmosfera de vis, nascuta din combinatia dintre decoratia exemplara a locantei si istoria pe care o simti in respiratia peretilor. Un bucatar de mare angajament (am auzit ca stie sa faca supa de capsuni!), serviciu de exceptie, muzica perfecta. Bun si de intalniri de business si de o cafea sau un vin cu prietenii, sau, daca esti cuminte, un poker si un trabuc la separeul de la subsol, ca scos din filme. Eu am un faible pentru cerdac...

Locatia nu e secreta de data asta :) Aceasta mica oaza din buricul unui targ prea kitschos si obosit se afla pe o parte a Hanului lu' Manuc, intrarea din Cheiul Garlei.

Enjoy!

9 comments:

mariusiionita said...

cunoastem .... de mare excetie!
by the way, stie cineva pe une pot gasi poze vechi ale orasului?

Sandra G said...

prima chestie care imi vine in minte e anticariatul de la dalles (ma rog, librabria noi). poate are The Dude vreo idee, ca vorba aia - lucreaza in domeniu :)

silvia g said...

uita-te si tu ce bunaciune e stoicescu cu papionul ala! cum sa nu ii doresti trupul?

ioana said...

Da, am mancat supa de capsuni pe care numai ungurii stiu s-o faca. E atat de nu stiu cum de-ti danseaza papilele in gura.

Zaza said...

si bauta, pe cand, shefa?!?

Sandra G said...

asap doamna, asap...

Anonymous said...

Pentru poze vechi ale Bucureştilor puteţi să încercaţi la prăvăliile de antichităţi de pe Covaci (Craii de Curtea-Veche, Unistrade, Al-Amira...), sau tot în spatele Hanului lui Manuc, la o librărie/anticariat de pe strada Halelor.

Yazee Jay said...

ask these people: http://www.nowandthen.ro/

Zaza said...

Sandra Ge esti mortaaaaala cu acutramentele alea pe tine!!! ;))