Tuesday, November 07, 2006

DUMNEZEU! acum si pe mail!

Puteti sa stati linistiti! Apocalipsa se apropie, intens si multiplu prevestita pentru maine, poimaine sau la anu', dar echipa divina nu se lasa luata pe nepregatite. Pacatosii care se simt cu musca pe caciula pot merge aici pentru a afla mai multe. Eu vroiam doar sa ma minunez impreuna cu voi de textul mailului primit, pe care nu-l voi reproduce decat partial:

Cititi, intelegeti si acceptati unicul ADEVAR : Iisus Cristos este Mantuitorul si Domnul nostru fiul lui DUMNEZEU trimis sa ne mantuiasca de pacatele noastre. Nu lasati pe satana sa va fure sufletul cand este asa de usor sa il invingem cu ajutorul Domnului Iisus Cristos si sa mergem in Imparatia lui DUMNEZEU. Rugati-va la Domnul nostru Iisus Cristos Fiul lui DUMNEZEU si EL va marturisi pentru noi in fata lui DUMNEZEU sa fim primiti. Alegeti calea Domnului si EL nu o sa va dezamageasca NICIODATA. Cautati sa fiti copii ai lui DUMNEZEU. DUMNEZEU si Fiul SAU Iisus Cristos sa va intareasca in lupta contra raului ce la adus pe pamant Satana. Cei care nu vor urma CALEA DOMNULUI vor arde in IAD unde sunt chinuri care mintea omeneasca nu si le poate inchipui. Iar DUMNEZEU va face exact asa cum a spus.AMIN. Pentru a intelege Calea Domnului ce trebuie urmata , MERGETI la cea mai apropiata casa de rugaciune si acolo Dumnezeu o sa va lumineze negresit.

As adauga: daca apar efecte neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului. Oricum, in concluzie: caile Domnului sunt foaaaarte misterioase, gradina Sa este maaaaaaare, iar slujitorii Sai nu stiu ce-i aia Bcc: si au pus 30 de mailuri la To:... Eu cred ca pana la urma am primit mailul de la un diavol... daca ar fi fost treaba divina ar fi fost perfect!

1 comment:

Anonymous said...

iar slujitorii Sai nu stiu ce-i aia Bcc: si au pus 30 de mailuri la To:....... aidi, cucoana, e baetzii de la Zapp!!!

Amin! :))