Thursday, January 25, 2007

Referrerul ce ma bantuie

Diversi amici bloggeri si-au postat tot felul de referreri care mai de care mai caterincosi, mai porcosi, mai internet-challenged (a se citi 'nu sunt in stare sa dea un search pe google'). Pana de curand nu am simtit nevoia sa impartasesc ce gasesc eu pe extremetracking in fiecare zi. Nici acum nu voi scrie despre asta ca si impartasire, ci ca un apel disperat catre un ilustru anonim care tot ajunge pe aici cautand lucruri gen:


... bibliografie black eyed peas
bibliografie depeche mode
bibliografie etc.

Stimabile, o scurta tura pe dex iti va arata ca:

BIBLIOGRAFÍE,
bibliografii, s.f. 1. Descriere de specialitate a lucrărilor unui autor sau a lucrărilor referitoare la o anumită problemă. 2. Carte care cuprinde o bibliografie (1). 3. Ramură a bibliologiei care se ocupă cu descrierea, aprecierea, sistematizarea şi răspândirea publicaţiilor. 4. Material informativ asupra unei probleme. [Pr.: -bli-o] – Din fr. bibliographie.

si ca

BIOGRAFÍE s.f. Expunere orală sau scrisă a vieţii cuiva, povestirea vieţii unei persoane. [Cf. fr. biographie, it. biografia <>biographia < bios – viaţă, graphein – a scrie].

Oricum, sansele de a gasi biografii sau bibliografii pe acest blog sunt minime, dar simplul fapt ca te chinui atata si il chinui si pe google m-a facut sa-ti dedic acest strigat virtual, sperand ca-ti voi usura cautarile viitoare...

3 comments:

Zaza said...

Goodness gracious, Dan Bittman!!! :D

ps: today's word verification, "ehotz". Cand io-ti spun! :)

MoniK said...

si daca omul scrie???a, nu, femeia lui scrie..daca se ia?

word verification fukkhht...Zaza, ce e pe aici?!

Anonymous said...

da. si altii o patesc (poate mai rau decat cu bittman sau bibliografii) http:/mainimic.blogspot.com