Friday, January 26, 2007

Wanted: Secretara

TREND Consult angajeaza secretara. Suntem o companie de training si consultanta specializata in domeniul vanzarilor, infiitata in 2000. De atunci ne-am dezvoltat mult si frumos :)

Ma gandeam sa dau copy+paste la anuntul de pe Bestjobs, dar cred ca pe acela puteti sa il cititi direct de la sursa daca va intereseaza in mod special versiunea oficiala. Off the record, eu vin si spun ca ne dorim o persoana serioasa cu mult umor (hehe, tricky requirement!), care sa stie bine engleza, sa stie sa umble cu un calculator si care sa-si doreasca sa lucreze intr-o amtosfera care-ti merge la inima, cu oameni foarte profi, pregatiti sa o ia sub aripa si sa o invete chestii. Persoana cu pricina s-ar ocupa de activitatile clasice de receptionista, ar mai contribui la pregatirea trainingurilor (materiale, logistica etc.) si la organizarea altor evenimente ale companiei (lansari, demo-uri etc.).

Daca intereseaza pe cineva, sau stiti pe cineva interesat, a se trimite un CV si o scrisoare de intentie aici.


Later edit: gata! s-a rezolvat, adica s-a gasit!

2 comments:

mariusiionita said...

hmmm, daca ma mai trateaza sabin saptamanal cu gotan project....mai ca mi-as lua fusta si peruca portocalie full time pentru voi.

Sandra G said...

hehehe... multumim :)