Tuesday, February 06, 2007

Cica B'estival v1.07

Se pare ca domnii de la Emag!c Entertainment o pun de un festival. Foarte tare! Si mai tare, se pare ca pe capul de afis este nimeni altul decat dragutul de Marilyn Manson, care ne va delecta simturile auditiv si vizual undeva intre 30 iunie si 1 iulie. Na ca mai exista o sansa de muzica live primavara asta in cazul in care licenta nu-mi da voie la RaR sau NovaRock. Pana aici, numai vesti bune, via J.

Cu dedicatie speciala pentru Baba (ca m-am bucurat ca-mi citeste pensées-lutzele si-i si plac!), sa ne inchpuim cum va arata cronica evenimentului scrisa de domnisoara Cristina Ciobanu, daca or mai fi pastrat-o baietii de la Averea... Cuuuuum??? N-o mai stiti pe Cristinica?!!! Reimprospatati-va memoria aici.

Revenind, cred ca miss CC ar zice ceva de genul:

Vai!!! Sunt oripilata!!! Unu' la mana cred ca femeia aia de pe scena e o mama denaturata pentru ca la conferinta de presa a incercat sa ma traga de... reportofon, asta pe langa faptul ca sta pe scena in iegari printre atatia barbati, care nu se face. Spectacolul a fost o insulta la adresa poporului roman, care e crestin. Sigur cei care au adus-o pe asa-zisa doamna Manson sunt cei care vor sa scoata icoanele din scoli (care e o idee foarte proasta pentru ca daca scoti icoanele din scoli nu e bine pentru ca toti copiii o sa arda in iad)! Mi-e groaza de toti tinerii care au fost acolo si care acum ca au vazut aceasta depravare infioratoare o sa inceapa instantaneu sa se drogheze, sa-si cumpere arme, sa se impuste, sa-si urasca parintii, dupa care sa-i impuste si pe ei (pe parinti adica, cine stie - poate si pe bunici), dupa care o sa emigreze in America si americanii sunt toti niste dezaxati pedofili care o sa-si bata joc de tara noastra si de cetatenii romani. Eu una am vomitat la acest dezmat dezgustator (parca era un cuvant mai elevat pentru 'a vomita', ceva cu 'deg...', dar nu-l mai stiu, iar noi aici la Averea nu credem in dictionare, credem in Adi Mutu!) si sper ca Parlamentul, Guvernul si Presedintele Traian Basescu vor lua masuri pentru ca asa ceva sa nu se mai intample niciodata - mai ales acum ca am intrat in UE si ce-or zice aia de noi ca am primit-o pe asta care se machiaza asa urat si are ochii diferiti unul de celalalt care mi-a zis mie bunica mea ca inseamna ca e fiica Satanei. Saptamana viitoare va voi povesti despre al 8-lea concert saptamanal al lui Stefan Banica Jr. si va voi explica de ce el este un om bun si drept si un adevarat model pentru euro-tineretul dezorientat.

Eu asa zic ca ar scrie... :)

4 comments:

Alexandra said...

hahahahaha. mor aici de ras!!!
las' ca fac eu croinica civilizata! dar tu, doamna mea, zic sa-i trimiti don'soarei CC acest "preview" al articolului ei. cred ca iti va fi etern recunoscatoare!

Sandra G said...

hahaha! mersi alexandra... cred ca o voi lasa pe dumneaei sa descopere - pornind de la presupunerea ca in her line of work a auzit de google :D

always glad to entertain you, honey :)

runbaby said...

lol... pe mine ma ingrozeste ideea ca or sa-i ridice neanderthalii de la stirile protv (sport) mingea manson la fileu lui fecali si atunci sa te tii... o sa stau la concert ca la marsul gay de vara trecuta, sub tirul invectivelor si obiectelor aruncate de galeria steaua...bleah...

Sandra G said...

@runbaby: hahahahaha! foarte tare... chiar imi doream un nou exercitiu de imaginatie si un monolog al lui becali despre concertul manson suna ca o provocare de mare angajament! :)))