Thursday, February 01, 2007

Conce' de week-end

Pana ne suim in avion si plecam la Nurburgring, poftiti sambata asta pe la OCS la concert COMA - no pun intended :).via Tudor.

4 comments:

Siderite said...

Orange s-au facut de cacao pe 3 februarie:

http://launch.groups.yahoo.com/group/coma-romania/message/1330

Concertul Coma se reia miine, marti 6 februarie, in Fire, orele 21:00.

Sandra G said...

Siderite, nu pot sa-mi inchipui cum a fost sa se stea in frig maxim si sa fii trimis acasa fara concert... daca nu trebuia sa plec din Buc. eram si eu acolo si probabil ca ma enervam maxim. Eu as zice ca Orange a facut un mare faux-pas si pana sa-i punem la perete si sa-i executam, as sta un pic sa vad ce incearca sa faca pentru a o drege... daca nu fac nimic, abia atunci merita tot hate-mailul din lume. Pana la urma n-au anulat concertu' ca asa a vrut muschii lor, ci din cauza genului de vecini pe care fiecare dintre noi i-a avut intr-un moment din viata... Ma rog, to be continued...

Siderite said...

Eu as spune ca daca nu le trimiti mailuri in care sa le spui ce parere ai despre ce s-a intimplat si mailuri care sa ajunga nu numai la cei care au gresit aici, ci si la superiorii lor, atunci nu va fi nimeni motivat sa faca ceva.
Oamenii de bun simt isi admit greselile si isi cer scuze, si n-am vazut un pic de bun simt in toata povestea.
Poate exagerez, dar printre pustii aia care au asteptat in frig erau unii veniti din provincie, special pentru un eveniment anuntat de cu o luna in urma, erau unii care nu pot sa vina marti pentru ca sint in sesiune sau chiar pentru ca au racit (oare unde?). Macar sa fiu eu ala care exagereaza si Orange cei de bun simt. M-ar bucura sa o vad.

Sandra G said...

Cand ai dreptate, ai dreptate... Sper sa iasa bine pana la urma...