Thursday, March 01, 2007

Jobul ideal 2... editie speciala de Martisor :)

Eu eram Grinch in ceea ce priveste... hmmm... cam toate sarbatorile! Dar azi a fost de departe cel mai tare 'Martisor-la-munca' ever :)

La jobul ideal sunt multi baieti care s-au intrecut in martisoare care mai de care... Tot biroul miroase a zambilutze, un mare tort ne asteapta doar pe noi, fetele, sa-l degustam dupa masa de pranz, avem potcovitze pe birouri sau pe bluze, am un ghiveci mic de jucarie cu doi boboci de trandafir adevarati si absolut adorabili... Rasfatzul ruleaza!

Colegul A. a vrut sa iasa din tiparele cu snur alb-rosu... Ne-a luat fiecareia cate o casoleta cu cele mai FANTASTICE capsuni ever made, absolut iiiiiiimeeeeense, zemoase si uber aromate... Inca ma trec fiori cand ma gandesc la ele si incerc sa le dramuiesc in asa fel incat sa mananc ultima capsuna cand ies pe usa diseara...

Sper sa prinda moda asta cu martisoare neconventionale. La anu' vreau si frisca la capsuni, o Marguerita mare cu umbrelute, un port-cigarette cu floricele, un mouse in forma de buburuza si ciocolata Cote d'Or :)

1 comment:

marie said...

haha! si la noi a fost la fel. get this apropo de unconventional: numar de magie a la David Blaine. tare!!! :)