Saturday, April 28, 2007

Saturday night live

Ma intrebam zilele trecute cine a mai ramas in Bucuresti in acest weekend prelungit, in afara de mine… Oamenii cu treaba multa, lefterii, mamele cu copii prea mici de scos la iarba verde, in principiu populatii pasnice, nu? Ei bine NU! In jur de 10pm pe la Romana am servit o mostra consistenta de suboameni, atat de consistenta incat daca nu eram atenta o serveam direct pe capota, in portie dubla.

Prima varianta au fost clasicii cocalari preparati la imaginea lor despre patru ace, intr-un Mustang decapotabil cu numar (vechi) de Italia care, forjand pe banda a doua – prima banda fiind ocupata de niste inconstienti cu tupeul fantastic de a circula cu viteza regulamentara – s-au prins prea tarziu ca niste domni lucreaza la un canal destupat si au crezut de cuviinta sa intre pe contrasens, cu dezinvoltura trasului pe dreapta la benzinarie.

Varianta doi s-a materializat intr-un cuplu fermecator plasat intr-un Volkswagen decapotabil (evident, bubuind de basi), slalomand sprinten printre masini pe Eminescu – care suntem de acord ca nu e cea mai larga strada din Bucuresti. Dupa ce mi-au taiat calea si au franat muuuult prea brusc (cine a pus stopu’n drum, ala a fost om nebun!), si-au punctat pornirea scartzainda cu minunatul gest de a arunca o punga goala de chipsuri, gest executat cu gratia si dezinvoltura divelor hollywoodiene care isi scapa esarfa in vant.

Nu stiu la ce concluzie sa ajung… de 1 mai au ramas in Bucuresti toti frustratii si necioplitii care sunt intr-atat de retardati incat nu stiu ca e 1 mai SAU sunt intr-atat de retardati incat cred ca au plecat toate regulile de circulatie la mare? Sau sunt eu the last to know ca iar s-a schimbat codul rutier? Sau asa cum politia rutiera ofera flori soferitelor de 1 martie, le ofera respectivilor libertate totala de 1 mai? Sau decapotabilele dauneaza grav sanatatii? Sau asa e in fiecare sambata seara si nu am fost eu pe faza pana acum?

Ma rog… eu zic ca va castiga Catalin la Megastar. Voi ce ziceti? :)

2 comments:

runbaby said...

imi dau seama ca pana in faza asta a competitiei eu n-am catadicsit sa retin cum il cheama; ii spuneam "moldoveanul ala dragut"... clar el castiga :)...

cat despre nebuni in trafic, try riding a bike, desi imi dau seama ca nici cu masina nu-i chiar piece of cake.

Sandra G said...

hah! am pronosticat bine, el a castigat! :)

cat despre bicicleta... mi-am jurat ca dupa ce imi cumpar rucsac de laptop si se dezinventeaza ploile neasteptate, ma bag! :D