Monday, May 14, 2007

Invatamant?

Ma sperii cand aud ce compuneri si alte lucrari la comanda trebuie sa faca tineretul din ziua de azi... Aud mai putin din gura tineretului, cat din search-urile pe care le face:


Nu inteleg... Cu ce e mai destept / creativ copilul care face o compunere despre luna si soare? De ce un prof de franceza ar vrea o descriere a lui Mutu? Cu ce se imbogateste mental si spiritual copilul care scrie despre 'cand 2 se cearta si al 3lea castiga'?

Cu asa teme, nu-i mai blamez asa rau pe cei care trec prin scoala cu copy+paste de pe referate.ro. Pe de alta parte, nu ar fi dragut daca s-ar revolta? Daca ar scrie o poveste porno despre ce sex salbatic fac luna cu soarele cand nu sunt oamenii atenti? Daca ar scrie despre un saloon din vestul salbatic, un cowboy renumit ca putea scuipa de 3 ori inainte ca primul scuipat sa ajunga in oala cu scuipati, pentru ca primii doi scuipati se certau despre care intra primul in strachina si al treilea se fofila pe langa ei si castiga? Daca in loc de Mutu l-ar descrie pe Buddha in franceza?

1 comment:

runbaby said...

ca sa se revolte trebuie sa gandeasca (critic si pe cont propriu), or asta- i prima facultate pe care o omoara scoala romaneasca...