Thursday, August 30, 2007

Fa ceva.

Inca sub influenta gustului amar lasat de filmuletele astea, va rog sa faceti 3 lucruri simple:

- scoateti incarcatoarele de telefoane din priza dupa ce le-ati folosit
- opriti apa cat timp va periati pe dinti
- nu mai folositi balsam de rufe, detergentul praf sau lichid miroase si pufosheaza just fine

V-as zice si sa nu mai aruncati mucuri de tigari pe jos si sa plantati cel putin un copac pe an, dar cred in puterea exemplului si recunosc ca pe astea nu am reusit inca sa le fac.

Nu-mi place de mine in privinta asta. Si eu sunt printre cei care isi bat joc de bila asta frumoasa pe care traim. Dar incet-incet gesturile mici devin reflexe si pot exersa cu usurinta noi gesturi mici si tot asa... Daca esti dependent de masina si de tot felul de produse care fac rau la mediu, nu inseamna ca nu poti sa scoti chestii din priza si sa nu-ti arunci pe geam apa, electricitate etc.

Small things make big differences.

3 comments:

Axelk said...

bravo pt initiativa. cel mai usor de realizat sunt lucrurile care tin de casa: gen incarcatorul scos din priza, oprit aparatele de tot, adica nu in standby, inlocuirea becurile normale cu cele anormale :) si alte lucruri..pt asta cu copacul nu e pt toata lumea.. dar se pot face multe lucruri

Sandra G said...

mersi de feedback. aia cu copacul care nu e pentru toata lumea cred ca e doar o paradigma si o chestiune de lene... nimic care sa nu se poata rezolva cu un pic de motivatie :)

len said...

Sau mergeti cu bicicleta! Lasati masina acasa cand se poate, ca sa respiram cu toti mai curat.