Wednesday, September 26, 2007

De relaxare cu rasete

Aseara am vazut faimosul 4 luni si ceva. Am ajuns acasa si-mi doream mai mult ca orice sa dau pe gat jumatate de sticla de vin si sa ma uit la ceva care sa ma faca sa rad...

Si am ajuns aici. Dane Cook e un stand-up comedian foarte foarte funny, foarte reusit fizic, cu un umor foarte pe gustul meu. A se savura cu incredere, on so many levels :)

Enjoy!

8 comments:

Dragos Novac said...

incearca si eddie izzard ;)

Sandra G said...

daaaa, am si scris de el la un moment dat :) din pacate am gasit doar un transcript, n-am reusit sa fac rost si de video... e pe lista! mersi de recomandare!

madeinbukarest said...

:) EXACT aceeasi reactie am avut dupa filmul ala. Eu in schimb m-am uitat la un potpuriu de desene animate pana am adormit .... De la Ratatouille pana la Pisicile Aristocrate ... Anything to get that freaking images out of my head ....

Sandra G said...

hahahaha :) am mai patit asta dupa leaving las vegas, cand mi-am facut o injectie de mary poppins ca sa pot adormi dupa :)

tre sa ajung si eu sa vad ratatouille :D

seb said...

Cauta pe regnyouth la categoria comedy (sau pune izzard in search), o sa gasesti doua albume, Definitive Article si Unrepeatable. Plus inca vreo 200 de albume de comedie, cam tot ce ti-ai putea dori :) Enjoy.

Sandra G said...

intre timp am mai cules una alta izzard pe youtube, cat sa-mi deschid apetitul...

bestiala resursa regnyouth, nu stiam de ea, mersi! am incercat sa iau izzard si inca un dane cook, dar nu au mers link-urile... voi persevera! :)

seb said...

Scuze, nu m-am gandit sa verific si link-urile RapidShare. Astea expira dupa o vreme daca nu face nimeni download :( Oh well, long live the torrents. (Iar Regnyouth e intr-adevar o bijuterie, in special pentru muzica indie.)

Sandra G said...

oh well, no harm done :)