Monday, October 01, 2007

Incepe sfarsitul

In fiecare an e un moment anume cand te gandesti pentru prima data "hmm, mai e putin si se termina anul...". Anul acesta a venit sub forma RoBloggers Survey 2007, care m-a intrebat ce a fost nou pe blogul meu in ultimul an. Am zis ca ceva mai multa maturitate in posturile 'serioase' si mai multe posturi 'usurele' decat mi-as fi dorit.

Chestionar by Cristian Manafu & Carmen Holotescu, luati si completati, sunt foarte curioasa sa vad rezultatele.

4 comments:

runbaby said...

ma, nu stiu ce sa zic la asta cu posturile "usurele"; dincolo de faptul ca nu prea le-am sesizat, this is supposed to be fun, nu? ai ceva de spus, spui/scrii. I don't support junk blogging either, cum era nenea ala pe care l-ai linkuit tu la un moment dat, de scria ce "kterink" e la strand, dar, daca vine lume ok si citeste, supposably a avut un sens si "usurelul" :)

Sandra G said...

hehehe, mersi de ganduri :) cred ca ma gandeam la unele posturi pe care le-am scris in graba, in perioade de haos, in ideea "uau, n-am mai scris de 2 saptamani, hai sa mai linkuiesc la ceva sau hai sa mai zic de un concert"... oricum, ma bucur daca nu sunt pe cat de multe si usurele mi se parea mie ca sunt :)

Zaza said...

Făcut. Deşi nu ştiu ce se cade să răspund la partea cu ultimul an de zile.

Sandra G said...

hehehe.. sandra stie ;)