Tuesday, November 27, 2007

Aseara, la film

Mi s-a confirmat faptul ca baietii aia care fac trailere la filme sunt foarte tari si merita sa fie foarte bine platiti.

Am vazut cu cateva saptamani in urma un trailer la Across the Universe. Ne-am zis ca trebuie vazut. Aseara, inainte sa pornim spre cinema, am aruncat o privire scurta pe Rotten Tomatoes unde nu adunase decat vreo 50% si ceva critici pozitive... Neah, sunt astia fitosi, trebuie sa fie misto filmul, n-are cum... Ei bine a avut cum.

Nu pot sa spun ca e un film prost, pentru ca nu e tocmai prost, dar nici bun nu e si cu siguranta nu are nicio legatura cu trailerul pe care il vazusem. Pe de alta parte, la ce sa te astepti de la un film despre anii '60 rated PG13? Ne-am plictisit temeinic, noroc ca imaginile erau frumoase, cantecele Beatles foarte misto adaptate la musical, cate o aparitie scurta dar cu multe artificii de la Bono si Eddie Izzard... si cam atat.

In mare, m-am simtit ca in fata unui desen facut de un copil, neputand sa-l critic pentru ca o casa e cat un om si un caine e cat un copac, cu un soi de indulgenta dragastoasa pe care o ai in fata unei creatii infantile.

2 comments:

Anonymous said...

f tare eddie izzard

Sandra G said...

o da! :)