Friday, November 16, 2007

Despre masini si alte cele

Dragi parteneri de trafic,

S-a dovedit stiintific faptul ca ale voastre claxoane isterice nu fac sa avanseze traficul mai repede. Dar asta stiati deja... Ce pareti a nu sti, este ca nu aveti cu totii geamuri fumurii, astfel incat tot Bucurestiul va poate vedea cand va scobiti in nas si cand nu puneti mana la gura cand cascati. De asemenea, chiar daca aveti masini temeinic antifonate, atunci cand geamul este deschis partenerii de trafic va aud injurand. Care nu se face.

Dragi parteneri de trafic care sunteti si fumatori,

Este foarte urat sa aruncati chistoacele de tigari pe geam. Vorbeam la un moment dat cu un sofer fumator care zicea ca face acest gest pentru ca daca isi stinge tigarile in scrumiera i se impute masina. Stimabile si alti stimabili, va asumati faptul ca va put hainele, mainile, parul si gura a tutun, asumati-va si putitul masii. Eu apelez la minunatul nisip parfumat pentru scrumiera de la Bam Boo - costa 5 roni si este foarte eficient. Do it!

Si pentru ca "a spoonful of sugar helps the medicine go down", iaca site cu info utile despre traficul din Bucuresti, inclusiv livecam-uri plasate in zone critice ale orasului si harta cu lucrarile majore care ne incurca vietile si ne mananca timpul.

Enjoy!

2 comments:

seb said...

Ai văzut asta, legat de claxoane şi înjurături? (The Onion @ YouTube, 1:21)

Sandra G said...

Hahahaha! Nu vazusem, mersi! :)