Friday, November 16, 2007

Pui de c********: up-date

Later edit: mi-am dat traficul peste cap din cauza folosirii cuvantului cu "c", asa ca l-am cenzurat :) Se intelege despre ce e vorba daca dati click pe link-uri. Mersi de intelegere! :)

Pui de c******** merge foarte bine! Imi scriu copiii intr-o veselie si imi place de nu mai pot! Unii scriu si sa multumeasca dupa ce le-am dat idei, sau sa-mi spuna ca au spart profa cu ce c******** au scris pornind de la puiutzii mei :) Au fost si cateva mailuri de la mamici disperate si total perplexate in fata temelor odraslelor... Am primit chiar si primul meu "hate-comment", un domnisor nemultumit ca indraznesc sa dau doar idei, nu texte intregi. Foarte tare!

Ce mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca saptamana asta, printre search-uri gen "c******** despre..." era un search ratacit care zicea "idei de c********". Get it? Adica undeva acolo in imensitatea web-ului romanesc, exista un kinderas care nu vrea sa faca copy+paste, ci cauta idei. Super tare!

Cine stie cunoaste ca i'm a sucker for feed-back, asa ca nu va sfiiti sa dati o tura pe blogul cu pricina si sa-mi mai ziceti cum vi se pare :)

4 comments:

ChriSmilla said...

dadada si la mine pe blog se cauta compuneri, asa ca am scris un post care trimite la puiutii tai :)

mi se pare grozava ideea; needless to say, postul ala e nr. 1 in lista de cele mai citite!

Sandra G said...

Mersi de link :) Cat despre trafic... sper sa-i iau pe toti de pe compuneri.ro la mine si sa se puna pe scris mai degraba decat pe rescris :D

Anti said...

way to go, girl, lumea are nevoie de aportul tau creativ, aia mici sunt fericiti cand li se da o mana de ajutor, incerca sa-mi imaginez lumea daca fostii mei elevi ar fi dat peste ideile tale:)

Sandra G said...

Mersi de feedback :) Intentionez sa o tin tot asa inca mult timp de acum inainte! ;)