Thursday, November 08, 2007

Wanted: Sales Support

Iar angajam! Pentru cine nu ne stie, suntem Grupul Trend Consult. Ne ocupam cu training si consultanta, si suntem crème de la crème pe piata de training din Romania.

Avem si un anunt "serios" pe bestjobs, care reformulat la o cafea ar suna asa:

Mai vrem pe cineva care sa prospecteze piata si sa genereze lead-uri pentru vanzari, sa faca follow-up la campanii de marketing, sa puna oferte cap la cap, sa ne asiste consultantii in relatia cu clientii, sa se joace cu CRM-ul si sa ofere suport (adica sa se joace cu noi) la evenimentele mari pe care le organizam.

Viitorul nostru coleg ideal va avea people skills de mare angajament, va sti sa scrie si bine si frumos, si in romana si in engleza, va fi fan detalii si foarte organizat de felul lui / ei. Ah, si evident, va sti sa umble cu PC-u'.

Acum, ca de la o pensée-lutza la cititorii sai, va zic sincer ca mediul de lucru e foarte tare. Suntem relaxati, pusi pe mistouri, stim sa ne ajutam unii pe altii cand e cazul, iar business-wise, suntem pe val :)

Asa ca ziceti si la prieteni, iar daca va tenteaza, dati cu CV-u' si scrisoarea de intentie aici.

7 comments:

mărie said...

And, on top of it all . . . cafea zilnic cu panseluţa şi pietricica . . . aflarea în premieră a informaţiilor care ajung abia apoi pe blog . . . şi multe altele ;)

Sandra G said...

hahaha! tare, la asta nu m-am gandit ca selling point :)

mărie said...

Pentru mine a fost selling point cafeaua zilnică cu tine ;)

Christ Saddler said...

oare vreau, oare nu vreau...
aveti un site sa vad si eu mai multe despre GTC? :D
pachetul salarial e destul de motivant? :P
salariul apare ok pe cartea de munca sau nu vreti sa platiti impozit mult si treceti doar ceva mic si restul la mica intelegere? :)

Sandra G said...

uuu... un candidat! yay! :) da-mi un mail la pensee dot lutza at gmail dot com si vorbim detalii.

Anonymous said...

mai e valabila oferta?

Sandra G said...

absolut! o sa pun un "later edit" cand ii vom gasi pe cei 2 :)