Friday, March 28, 2008

Girly days #1

... si zic "#1" pentru ca presimt ca o sa mai am lucruri de zis pe tema asta :)

El a plecat din Bucuresti aseara, se intoarce marti. Prima chestie pe care am facut-o aseara? M-am dus glont la shopul de inchirieri dvd din cartier si am pornit un "sirop spree" :)

No Reservations (Fara rezervari) - cu Catherine Zeta-Jones si yummy Aaron Eckhart

Ea super bucatareasa obsesiv-compulsiva, el golanul artist cu suflet de fapt sensibil, el pune ochi pe ea, ea o arde inabordabila si aroganta, el reuseste sa treaca de exteriorul ei neprietenos si ce sa vezi, e iubire adevarata, dupa ce trec de clasicul obstacol "vai, ne-am certat, de fapt nu ne potriveam" pentru a-si da seama ca vor sa ramana impreuna. Yay!


License to Wed (Permis de casatorie) - cu the master of disaster Robin Williams, Mandy Moore si un domn pe care nu-l stiam

El vrea o nunta nu stiu unde, ea vrea in biserica unde s-au casatorit ai ei, evident cu preotul care o stie de cand a botezat-o, preot care vrea sa-i treaca printr-un curs de casnicie. Evident ca trec prin mii probe care mai de care mai demente, preotul mai are un pic si se baga cu ei in pat, de unde erau super indragostiti ajung sa se certe si sa se desparta, dar ce sa vezi, asta era desigur o parte din planul preotului, care le mai da un ultim bobarnac manipulator ce-i readuce impreuna, dandu-si seama ca se iubesc mult prea cu adevarat in ciuda micilor certuri inevitabile. The end.


Because I Said So (Asa vreau eu) - cu o doamna pe care o ador, Diane Keaton si, again, Mandy Moore

Mama a 4 fete care se tot baga in viata lor, mai ales a fetei cele mai mici, care este in mod evident si cea mai vraiste, cu cel mai mare ghinion la barbati. Fata iese cu doi baieti de-o data, unul gasit de ea si celalalt trimis de mama. Ce sa vezi? Baietii diametral opusi: muzicianul sensibil si intelegator, dar cu viata foarte complicata, arhitectul bunaciune, super de succes, dar un pic workoholic si nesimtit pe alocuri. Cum se termina? Nu stiu ca nu am avut rabdare sa ma uit pana la capat, dar sunt sigura ca si mama si fiica isi invata lectia, iar eu pariez pe muzicianul-rupt-in-coate-dar-sensibil.


Morala? Fetelor, imi pare rau, dar se pare ca mi s-a redezvoltat latura masculina a yin-yang-ului. Serile de chitzaiala nu mai au oficial nici o sansa sa se mai intample. Nu mai am rabdare de din astea, desi cand am inchiriat dvd-urile eram sigura-sigura ca o sa-mi fac treaba cu ele!

2 comments:

gorgeoux said...

Despre afisul ultimului pe lista poti rade putin (mai mult) aici :)

Sandra G said...

ohooo, ce urat :) ce vremuri traim dom'le... :D