Friday, April 04, 2008

Alo, politia?!

Deci fiti atenti ce am gasit, la doua zile dupa mizeriile cu jandarmii & co de la noi...

Filmulet.

Uitati-va, it's a must!

6 comments:

Axelk said...

eh, lucrurile nu stiu daca stau chiar asa.. e cam propagandist filmuletul. si la un filmulet din asta sunt alte 10 cu politisti americani snopind in bataie negri (afro-americani)

Sandra G said...

ok, poate ca trebuia sa scriu doua randuri si despre mesajul din capul meu cu acest filmulet...

ideea e ca se poate, si ca la 100 de politisti americani care bat afro-americani, exista totusi 10 care le ureaza nazistilor, homosexualilor, pocaitilor sau catolicilor "enjoy your protesting". ceea ce la noi nu :D

iancu said...

F tare tipul :) Profesionist :D

Sandra G said...

my point exactly :)

Cornel said...

Imi place de nenea asta...Ii dau un bacs de bere daca o sa ma vad cu el.

Ma gandeam mai devreme ca nu e chiar rau ca politistii sa bata negri, anarhisti, homosexuali sau orice alt soi de oameni ar mai fi. Sunt si ei oameni si au dreptul sa aiba nervi, atata timp cat sunt trasi la raspundere pentru faptele lor, totul e ok. Si politistii ar trebui trasi la raspundere mult mai drastic decat oamenii de rand, pentru ca ei ar trebui sa fie un exemplu pentru comunitate.

Problema e ca la noi nu am vazut prea des la televizor stiri de genu: "Politist condamnat la 20 de ani inchisoare pentru ca a batut un pensionar tulburent in varsta de 99 de ani in cursul unui miting de protest al asociatiei pensionarilor in fata guvernului Romaniei."

Atata timp cat lucruri de genu asta si intampla, insa nimeni nu e tras la raspundere, e o problema.

Daca de exemplu ii luau pe baietii aia de au intervenit la timpuri noi si pe sefii lor si ii bagau asa, cu tot cu cagule si echipamentul din dotare, intr-o celula vreo 10 ani asa pentru abuz in serviciu, totul era in regula si nimeni nu cred ca avea cuvinte naspa de spus la adresa justitiei din Romania.

Sandra G said...

bingo! despre asta e vorba :) si acum, ca de fiecare data, autoritatile si-au dat seama ca au sarit calul si au dat declaratia aia cu "ne pare rau, facem ancheta sa vedem care a fost treaba". (stire pe mediafax).

sper maxim ca de data asta sa nu se opreasca aici, cum se intampla de obicei...