Tuesday, April 29, 2008

Amon Tobin

Sa relatam in ordinea numerelor de pe tricou...

Dupa 2 zile de chill total la mosie, cu gratar gourmet, plantat capsuni, jucat cu poiuri in iarba, la soare si somn din ala cum nu se doarme in Bucuresti, ne-am suit in masina duminica si am pornit spre Session...

In primul rand, jos palaria oamenilor de la intrare! Imi cumparasem vineri bilete online pe bilet.ro. Ajung la intrare si imi zic ca numarul de confirmare si numele meu apar in sistem, dar biletele nu... Stau un pic si ma gandesc si imi dau seama ca banii sunt probabil parcati peste weekend undeva intre contul meu si contul lor. Le explic oamenilor si intre cei de la bilet.ro si organizatorii evenimentului, se gaseste o solutie si intram dupa doar 5-10 minute de asteptare. Asa da customer care, bravo copii!

In al doilea rand, jos palaria pentru Silent Strike si Dan, care au facut warm-up-ul... In urechile mele, muzica a fost un electro maniaco-depresiv gingas, daca eu as fi muzica electronica, probabil ca asa as suna :) Mi-a placut mult.

Si nu in ultimul rand... Chapeau domnului Amon Tobin. Ce a facut baiatul asta cu mintile si centrul meu motor in alea 2 ore sau cat a mixat el acolo a fost foaaaarte bine! La "bis" a dat-o un pic in niste chestii cam radicale pe gustul meu, dar per ansamblu mi-a placut maxim. Nu mai zic ca placerea a fost si vizuala, nu doar auditiva, iar aici nu ma refer doar la vizualurile foarte reusite... ;)

Hai! What's next?


photo de aici.

1 comment:

gorgeoux said...

Mi se pare senzational cum te tragi spre muzica noastra in ultimul timp :D Sa-ti fie de bine!