Saturday, October 04, 2008

De la Webstock - facts

Foarte tare la Webstock! Pe puncte:

Foarte bine organizat, subiecte interesante, speakeri ok, teme misto la workshop-uri... Bravo Manafu, bravo Evensys!

Super tari prezentarile lui Andrew Shorten si Max Schram. Am descoperit mii gadgeturi super tari de la Adobe AIR si proiectul RedesignMe pe care va invit cu drag sa-l descoperiti si poate chiar sa-l folositi :) Simpatic Cabral despre ce inseamna bloggingul pentru el. Foarte tare Bobby despre importanta comunitatii in blogging. S-a plans lumea ca vorbeste mereu despre aceeasi chestie, dar senzatia mea e ca inca nu intelege nimeni ce vrea sa zica, asa ca keep spreading the gospel, o sa se prinda ei in cele din urma... :)

Am fost la workshop-ul de Citizen Social Responsability unde m-am simtit ca acasa. Foarte tari oamenii de la masa, de Dan si intersectia lui stiam deja, stiam si de Proiect1000 si Oricum. Au fost surprize foarte placute Cezar cu al lui 'nu fi pungas' si Dan Dumitrescu care a condus discutia cu mare arta. Chapeau domnilor, astept sa ne mai intalnim sa schimbam lumea, one paper bag and green spot at the time :)

Domnisoara de la Vodafone a fost o dezamagire fantastica. A enumerat niste puncte la care tre sa fie atent omu' de Web 2.0 care vrea sa abordeze companii mari (foarte interesant), dar nu le-a elaborat de loc (adica interesant degeaba). A mai povestit ce au inteles ei la corporatie despre lucratul cu onlineu', culminand cu 'we learned we need to listen to our agency'... waaaa, you must be the brains! Dupa care a vorbit mult despre ce proiecte super au facut ei pe W2.0, multumesc frumos, le gaseam si singura... Dar sa trecem peste asta...

M-au mai scos din minti niste indivizi (semi)incompetenti... La workshop-ul despre Old/New/Social Media, nu mai stiu cine explica ceva cen ziare vs bloguri = carti vechi si valoroase vs ebooks, ca onlineu' ca sa-si ridice nivelul de calitate ar trebui sa angajeze editori din offline si ca masori competenta unui editor in ani de experienta - 2 ani = prea putin, mai merge de la 5 ani in sus... Marsh ma de aici! Noroc cu terasa super draguta de la HoJo, unde se socializa foarte placut.

In concluzie, discutii destepte, cunoscut oameni foarte misto, primit doua propuneri de job :D, saptamana viitoare ma intalnesc cu oameni sa discutam 3 pui de proiecte care s-au nascut din conversatiile de pe terasa.

What's next? :)


De la Webstock - thoughts.

6 comments:

Cezar Cherciu said...

saru'mana de apreciere! :)

Vorbit cu Voicu Radescu (patronul de la Green Hours) astazi, placut idee, organizat eveniment 99% pe 3 noiembrie. In curand poster, redesign site, aparut continut, si publicatele filmuletele de pana acum

p.s.: Mi-am facut blestematul ala de cont de twitter (imortant milestone for me) si te astept sa patram legatura

Sandra G said...

Cu mare placere!

Ma bucur de GH, am notat deja in calendar :) Te urmaresc pe twitter, astept vesti cu interes!

Mult succes in cotunuare!

cabral.ro said...

Merci!

Sandra G said...

Cu placere, s'altadata! :)

Dan Dumitrescu said...

Ma bucur ca ai ales workshop-ul Citizen Social Responsability si sper sa contez pe tine la actiuni de bun simt eco.

Sandra G said...

Absolut! Sunt cu ochii pe ele :)