Wednesday, October 01, 2008

Such a perfect day...

Cu dedicatie speciala pentru Marie, anunt solemn ca maturizarea/ atingerea nivelului urmator de constienta transforma fluturasii. Isi iau la revedere si isi duc fluturatul zburdalnic altundeva. Starea aia de dulce balamuc (ca e prima zi de zapada, ca e un baiat nou, ca e un job nou, ca e o nominalizare sau o preselectie la ceva...) nu mai e.

Initial m-am speriat, caci imi iubeam sincer fluturasii. Dar ulterior am descoperit ca in locul lor, e ditamai bulgarele de energie, care vuieste calm si apasat si care, daca te concentrezi pe el atunci cand te gandesti la motivul emotiei (zapada, baiatu', jobu', premiu...), explodeaza in jur ca o bomba si te ameteste cu puterea lui. Practic fluturasii versus next level sunt un fel de Vespa roz versus ceva misto cu un motor diesel de 200cp :D Ma rog, fara conotatii ecologice, desigur.

Da, astazi a fost de departe cea mai productiva prima zi la un nou loc de munca. Recomand cu mare caldura sistemul in care am nimerit eu intamplator... Renuntati la o luna de salariu full-time si lucrati part-time in prima luna. E exact cat iti trebuie ca sa cunosti oamenii, sa te pui la curent cu proiectul, sa incepi sa lucrezi cat sa intelegi mai bine ce ai de facut. Practic eviti prima aia saptamana in care stai intr-un loc nou, rugandu-te de cineva sa-ti trimita chestii, chinuindu-te sa citesti tot si the whole new job hassle. Astfel incat atunci cand te duci pentru prima zi 'oficiala' de birou, esti deja cu motoarele pornite si incalzite, plecand de acolo cu atata zambetul pe fata si cu fluturasii/ bulgarele de energie roind/ bubuind in jurul tau :)

Si cand acasa te asteapta El care, desi uraste sincer dovleacul, a facut prima lui supa-crema de dovleac si dovleac la cuptor pentru ca stie ca esti fan...

Am mancat prea repede si cu pofta ca sa apuc sa le fac poza. Dar am gasit o poza de acu' cateva saptamani, cu farfuria care ma astepta dupa o zi grea...


Life is beautiful! Ne auzim maine!

2 comments:

Deia said...

Uau, felicitari pt noul job (e job, nu?)

Ce faci de fapt si unde?

Sandra G said...

Am ajuns la The Group, scriu articole pentru un site foarte dragut :) detalii in curand :D

O sa-ti dau un mail saptamana viitoare sa mai povestim, ca saptamana asta sunt haos...

Pup tare!
S.