Sunday, November 09, 2008

Divorturi

Duminica seara linistita acasa, astept sa inceapa un film la care sa adorm. La stiri, cica a crescut rata divorturilor. Motivul, conform domnului decan al baroului sau nu-stiu-ce? "Greutatile materiale". Ce adanc... Adica bani mai putini => ruperea cuplului? Si cum faci cu faptul ca rata divorturilor a crescut cot la cot cu nivelul de trai?

Can you spell "co-mu-ni-ca-re"? Daca ma intrebati pe mine, motivul principal al problemelor in cuplu, indiferent daca se comunica prost despre timp, bani sau rate...

5 comments:

Anonymous said...

In cuplu, afaceri si multe altele ...

Sandra G said...

ooo da! :)

visez si eu, alaturi de altii, la o lume in care se merge la consultantul in comunicare cum se merge la dentist... in prima faza cand te doare, iar apoi profilactic :)

Anonymous said...

Trebuie sa recunosc ca ma gandeam mai curand la a invata asta odata cu abecedarul si nu la consultantul in comunicare ;)

Alex said...

mult mai complicat de atat si nici un decan nu poate explica.... toti suntem unici si complicati

Sandra G said...

@len: aia e pasul doi... tre sa se invete lumea cu demersul pana sa poata accepta abecedarul fara sa-l considere 'spalare pre creier' sau ceva...

@alex: evident... tocmai d'aia comunicarea e cheia care ne poate ajuta sa ne intelegem unii pe altii in unicitatea si complexitatea noastra :)