Tuesday, November 11, 2008

India si Spania se intalnesc la Bucuresti

Duminică, 30 noiembrie 2008, la Studioul de concerte „Mihail Jora” al Radiodifuziunii Române , va concerta, începând cu ora 19:00, Indialucia, un grup muzical ce combină misterele Indiei cu ritmurile calde şi vesele ale muzicii flamenco.

Indialucia este un proiect muzical produs de polonezul Miguel Czachowski din 2006, care a reunit mari artişti ai Indiei şi Spaniei, ilustrând rădăcinile indiene ale muzicii flamenco. Acordurile ritmice ale chitării flamenco se balansează cu melodiile liniştite ale sitarului si vocilor indiene, creând o experienţă unică pentru ascultător.

7 muzicieni din Polonia, Spania şi India vor urca pe scenă cu peste 30 de instrumente, de la sitar, tabla, morsing şi djembe, la chitară, pian, flaut, vioară şi violoncel.

Indialucia va cânta timp de circa două ore, oferindu-le spectatorilor o fuziune de neuitat între muzica clasică indiană şi flamencoul contemporan.

Spectacolul este organizat de Rall’s Agency. Biletele au fost puse în vânzare începând cu data de 10 noiembrie, la preţul de 40 si 50 ron, şi sunt disponibile prin reţeaua Diverta, www.ticketpoint.ro, Magazinul Muzica şi casa de bilete a Radiodifuziunii Române.

Site web: www.indialucia.com
Myspace: www.myspace.com/indialucia
Videoclip Indialucia: http://www.youtube.com/watch?v=7xx7JFOuacU

Pentru informaţii suplimentare, programarea unor interviuri şi alte detalii, vă rugăm să contactaţi Rall’s Agency la office@rallsagency.ro sau telefon 0723577332 / 0743337272.
Persoană de contact: Raluca Petrică.


Asta ar fi on-the-record-ul... :)

La un nivel mai personal zic: hai! dati sfoara'n tara si veniti cu familie, prieteni, catei, canari si tot ce prindeti. O sa fie show super dragut :)


7 comments:

Corina Murafa said...

Si ambele ritmuri sunt la origine ritmuri de muzica tiganeasca. Am vazut recent la Centrul Ceh un documentar intitulat "Gypsy Caravan" despre mai multi muzicieni romi, din vreo 7 tari diferite, care la origine impartaseau aceiasi cultura si aceleasi ritmuri, desi actualmente Fanfara Ciocarlia pare ca nu mai aduce cu flamenco-ul. Sunt foarte interesant spectacolul! Multumim de veste.

Sandra G said...

da, am citit si eu despre asta la ei pe site, e o intreaga istorie a muzicii acolo, foarte tare! :)

sa ne vedem cu voie buna la show, atunci! :)

Zaza said...

Nu pot, că stau în casă, să mă refac. Dar mulţumesc de invitaţie.

Sandra G said...

Dar ce patisi draga mea? :(

Zaza said...

Oh, un fleac, m-au ciuruit. Lasă, că trece.

Sandra G said...

Big hug si good vibes >:D< Sa te faci bine repede!

Zaza said...

3 weeks. Sărumâna.