Monday, March 16, 2009

Eclectique Conspiracy

Gata, it's official! Sambata 21 martie, ora 22.00, va asteptam la Green Hours la un show super dragut Eclectique Telescope, urmat de concert Brum Conspiracy. Dati cu RSVP-ul pe Facebook si hai la joaca! :)


LINE UP:
Eclectique Telescope (video installation) - http://myspace.com/eclectiquetelescope
Brum Conspiracy (live concert) - http://myspace.com/brumconspiracy

Eclectique Telescope
este o instalatie video bazata pe improvizatie. Este un exercitiu al inspiratiei care vine din loc, moment si public. Cinty este VJ si video producator: mixeaza imagini, filmari si animatii pe care le combina si le suprapune povestii imaginate si scrise de mana Sandrei. Impreuna, creaza un mesaj complex care atinge privitorul la nivel mental, dar si emotional. Se nasc stari, nu doar idei.

Eclectique Telescope vorbeste despre viata sau lipsa ei, despre joaca sau lipsa ei, despre orice e nevoie sa fie spus. Asambland „telescopul eclectic” incepe explorarea intelegerii la cu totul alt nivel decat cel constient. Sunt transmise ganduri, idei si trairi acordand instrumentele simtite cel mai la indemana: VJing, scrisul de mana, muzica.

La Green Hours, pe 21 martie, Eclectique Telescope se va juca cu ideea de Maturitate. Avansam in viata cu frana de mana trasa, pentru ca am invatat ca batranetea inseamna degradarea fiintei. Am descoperit cresterea ca pe o aventura, una dintre surprizele pe care ti le rezerva trecerea timpului, daca dai voie simturilor sa primeasca nivelul urmator.
http://myspace.com/eclectiquetelescope


Brum Conspiracy este un proiect electronic si analog intr-o formula jazz-breaks. Uneori dansant.
O conspiratie intre tobe, chitara, sampler si VJ. Nuantele armonice proiectate de Cata sunt sustinute de ritmul lui Piti si se regasesc in perspectiva vizuala a lui Cinty.
http://myspace.com/brumconspiracy


Intrare 18 lei.

3 comments:

Anonymous said...

Mesaj important pentru bloggerii din Capitală!

Pe 30 mai sărbătorim Ziua Bloggerilor Bucureşteni (ZBB). Vor avea loc concerte, video-proiecţii, târguri de blogging, expoziţii, vânzări de produse ale bloggerilor, petreceri etc.
Informaţii şi înscrieri pe ZBB-2009.RO.
Bloggerii care doresc sa se înscrie ca voluntari în organizarea evenimentului sau vor să iniţieze concursuri cu premii,
să ne trimită mesaje la contact@zbb-2009.ro
Va rugam postati bannerul ZBB pe blogul vostru si trimiteti mai departe mesajul sa circule in blogosfera. Multumim

artistu said...

Bai ce bine suna ce zici tu aici! Ce pacat insa ca eu voi fi plecat din localitate! :(

Sandra G said...

@ anonim: si asa va promovati? prin comment spam? trist...

@ artistu: eh, nu-i nimic, poate ne prinzi data viitoare :)