Thursday, May 21, 2009

Furt de content

O fetita plictisita mi-a furat 8 posturi de pe Pui de Compuneri, facandu-si blog practic doar cu munca mea. Nu ca ar fi capat de tara, dar nu-mi convine deloc. Am incercat sa o contactez prin comentarii, nu mi-a raspuns.

A avut cineva vreo experienta asemanatoare? Ma pregatesc sa fac plangere la Blogger si nu as vrea sa reinventez roata :)

8 comments:

CRISTINA PAPACU said...

http://kittenwear.blogspot.com/2009/05/just-be-careful.html
nu incetez sa ma minunez. mie mi s-a raspuns "care-i problema? era pe net l-am vazut, mi-a placut si mi l-am facut (n.r. tricoul)"
I'm speechless
Cred ca inteleg prin ce treci si in legatura cu plangerea... eu as plati un copyright la blogger dar cred ca trebuie colaboreze situatia si cu legile din ro. Si nu cred ca e cazul (!?)

CRISTINA PAPACU said...

acum ma gandesc ca furturile sunt diferite (la tine se poate implica blogger mai mult ca la mine), oricum te sustin!

un peu fautive said...

De loc de unde? ;)

Sandra G said...

@ cristina: nasol... cred ca pana la urma ramane sa avem noi grija de brandurile noastre si sa speram ca "publicul" stie care sunt sursele si care sunt lipitorile :D

@ un peu fautive: multumesc de atentionare, corectat :D

Ioana said...

Wah!!! dar domisoara asta chiar e nesimtita!!!!
Adica tot blogul ei e facut din compunerile tale.
Ar fi tare sa poti face ceva in privinta asta, dar you knowz Romania.

Sandra G said...

Yep... Daca nu reusesc sa rezolv pe cale amiabila, poate apelez la it-stul shef/ prietenul nostru comun care face minuni cu piratii virtuali... :))

Zaza said...

Am avut, am ameninţat cu cremenalul şi le-a şters.

Sandra G said...

Am amenintat si eu, dar cred ca si-a uitat blogu' acolo cremenala ca nu raspunde... Om vedea, am alte "pisici de biciuit" zilele astea, ca sa zic asa :)