Sunday, May 10, 2009

Paris = 1000 de orase

Ultima escala a calatoriei la Paris a fost in garsoniera unei foste colege de liceu si bune prietene (mersi inca o data, Cristina!). Demoisella mi-a lasat casa in grija caci a plecat la Cannes la o nunta, unde va purta pantofi + geanta + rochie Louis Vuitton, prin bunavointa vecinilor ei gay care lucreaza in industrie si i-au oferit gear-ul cu imprumut, ca deh, nu puteau s-o lase sa mearga oricum la Cannes! (asa, ca e prea Sex and the City povestea sa n-o impartasesc :P)

Bref... Ii mai sorb fetei din sticla de visinata, aud vocile din strada care da intr-una din super pietele Parisului (Marche d'Aligre - atentie! nu intrati pe site cu burta goala ca s-ar putea sa muscati din monitor) si mi-e atat de greu sa ma apuc sa-mi fac bagajele...

Parisul este 1000 de orase. Metroul e pentru mine un fel de tunel magic, care te teleporteaza in doi timpi si trei miscari in locuri atat de diferite, atat de bogate, atat de vii... Cred ca daca as fi ajuns sa locuiesc aici mai de mult, nu as mai fi putut pleca niciodata.

Dar cum nu este cazul, ne vedem joi... la Parov Stelar ;)


Sursa foto.

No comments: