Tuesday, May 26, 2009

Targ cu Talc 3

Am primit info despre Targ cu Talc 3, un targ de hand made care se anunta interesant. Plus ca cei care se ocupa de promovare mi-au scris frumos si nu mi s-au bagat pe gat ca altii :P

Asa ca iata:

Puţin înainte de 1 iunie, sâmbătă, 30 mai, va avea loc la Cărtureşti cea de-a treia ediţie a Târgului cu Tâlc. Evenimentul va avea loc între orele 12:00 şi 21:00 la sub_Carturesti, şi pentru a aduce un plus de socializare şi networking va fi urmat de un after-party în Club Control. Aici vor fi aşteptaţi toţi vizitatorii târgului din timpul zilei (pe baza biletului) alături de partenerii Târgului cu Tâlc, expozanţii şi prietenii acestora.

„Ediţia 3 a Târgului cu Tâlc este dedicată nonconformismului şi, pentru că se întâmplă cu puţin înainte de 1 iunie, preia cât se poate de mult din jovialitatea şi spiritul ludic specific acestei zile.”, a declarat Mihai Lungeanu, Managing Partner Pygmalion Advertising, susţinătorul creativ al evenimentului. Surprize vor fi la tot pasul pentru că sponsorii şi partenerii evenimentului vor acorda premii speciale vizitatorilor şi expozanţilor răsplătind inovaţia şi creativitatea. Toţi vizitatorii vor primi în schimbul biletului handmade shopping bags şi “cadouri de revistă”: reviste cu stil, broşe handmade, vouchere de reduceri pentru produse ce se vând la târg, ceai rece şi prăjiturele şi un cadou surpriză din partea AVON România.

La Târg cu Tâlc 3 vor fi prezenţi: Lala Style, Alice Lopez, Arabela Covaciu, Burp, Eugenia Enciu, Cristina Zegrea, Radha, Nadire Omer, Clipcraft, Sucita handmade goodies, şi alţii la fel de valoroşi. Lista completă a artiştilor precum şi alte detalii se găsesc pe www.targcutalc.ro.

3 comments:

Anonymous said...

cat mai avem pana intra si no-brandu in criza?:D

Sandra G said...

Hmm... Eu cred ca multe "no-branduri" vor deveni noile branduri, daca se misca bine, pe motiv de incompetenta celor care flutura branduri asa zis "impamantenite". Nu stiu mai nimic despre cei de la Targ Cu Talc, viitorul ne va arata ce si cum :)

Rochii de vara said...

hmm...suna interesant